team_bg

Join the team

Nieuwsgierig naar wat zitvolleybal is? Altijd al eens willen proberen en daarbij met ons aan de slag? Dat kan! Zo zijn wij onder andere actief met clinics bij bedrijven maar ook op (mytyl)scholen, bij verenigingen en assisteren wij bij trainingen op het Militair Revalidatiecentrum. Wij introduceren jou graag in het zitvolleybal.

Samen beter worden

In samenwerking met partner Better Future organiseren we exclusieve teamclinics rondom het thema ‘Wat heb jij te overwinnen?’. Een clinic bestaat uit een mix van een echte zitvolleybaltraining en onze persoonlijke verhalen. Onder andere met Spar en EY hebben we geweldige sessies neergezet. Klik hier voor korte impressies. Durf jij het aan om jouw team boven zich uit te laten stijgen?

Opbrengsten die voortkomen uit de clinics, gebruiken wij voor trainingskampen, interlands en de persoonlijke ontwikkeling van spelers en coach.

Anderen inspireren

Het verbinden aan een maatschappelijke missie, dat is wij doen door middel van de Challenge Cup en het Back to School project. Als volleybalvereniging altijd al eens in aanraking willen komen met zitvolleybal? Of als school geïnteresseerd in een ander soort gymles dan gebruikelijk? Draag bij aan onze maatschappelijke missie om zitvolleybal meer te maken dan alleen een sport!

Word Vriend!

Word vriend van het Nederlands Heren Zitvolleybalteam!Vriend worden van ons, dat kan! Doneer als vriend eenmalig een bedrag van 25, 50, 75 of 100 euro en steun daarmee onze reis richting Rio 2016. Wat krijg jij als vriend? Laat je verrassen! In ieder geval betrekken wij jou nauw bij onze reis. Vul het formulier in en we nemen spoedig contact met je op.

Doneren

Partner

Naast Better Future is ook de Utrechtse Schade Advocaat partner geworden van ons. Naast medeorganisator van de Challenge Cup, maken zij deze website mogelijk.